Squeeze the day -egen juice!

Som ni förstår av bilden kommer jag aldrig bli förkyld igen (tar i trä nu, vem ÄR så kaxig?!). Juicecentrifugen snurrar varv på varv här hemma. Idag blev det en stark variant, mer som en shot, på höstens hjälte nr ingefära som fick gifta sig med gurkmeja, äpple, lime apelsin och ananas. Mums! Måste vara dryckernas dryck eller ja, där kanske jag gick lite långt. Finns ju en del goda drycker att välja på.
Andra kompisar som glatt skuttar ner i centrifugen är morot, päron, grönkål, citron, chili, gurka, kiwi tja, helt enkelt vad du är sugen på. Citron eller lime är ett måste i juice tycker jag. Rödbeta går också fint men tar lätt över i smak o färg.

Vilka är dina juicefavoriter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: