Utflyktstips; Gränna

En tur till vackra Gränna rekommenderas under årets alla månader. Närheten till naturen är underbar, Vättern är så vacker, och det vilar en sagokänsla över platsen med de Bauerska skogarna och de pittoreska husen med polkagrisbagare bakom varannan dörr.
Missa inte att flanera på de övre gatorna och kika in över planken till de vackra små trädgårdarna. Vi fyller alltid korgen i Polkapojkarnas bod där atmosfären är gemytlig och vänlig och man alltid får smaka en alldeles nybakad varm polkagris. Vi strosar gärna runt i muséet över Andrées dumdristiga polarexpedition och natten spenderar vi på pensionat Brahegatan som givetvis placerat en polkagris på nattduksbordet vid ankomst.
Missa inte Bea Uusmas underbara sommarprat om Andrée-expeditionen https://sverigesradio.se/avsnitt/407837

Publicerad av

Lingon & musslor

Den där kompisen som skickar ett recept på vad du ska laga till middag när du tröstlöst tar tionde varvet i matbutiken när klockan redan passerat hämtningsdag. Hon som vet precis vilken bok du behöver när mungiporna petat nedåt ett tag. Hon som kommit på vad som hjälper när de inte kan sluta störa dig på den där mamman i hockeyn som bara tar fel beslut hela tiden och inte minst hon som vet hur man fixar fest för många utan att värdinnan måste tacka för sig först av alla på grund av utmattning relaterad till festfixarstress. HON ÄR JAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s